maanantai 28. maaliskuuta 2011

Huolto

Joku voisi ihmetellä, että miten tällainen espoolainen kermaperse kuvittelee selviytyvänsä telttaolosuhteista samalla kun käy töissä? Rehellisesti voin vastata, että eihän se onnistuisikaan, ellei olisi tällainen työpaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden käydä aamuisin suihkussa (tai jopa saunassa). Kun siihen vielä lisätään mahdollisuus kuivattaa kastuneita varusteitaan kuivaushuoneessa, espoolainen kermapersekin saattaa selviytyä haasteesta.

Entäs pyykin peseminen? Jaa-a, tämä on vielä auki oleva kysymys. Olen alustavasti ajatellut myöntää itselleni luvan käydä pesemässä viikonloppuisin pyykkiä, joko jonkun kaverin/sukulaisen luona, tai sitten ihan pesulassa. En tiedä, mutta en pidä tätä liian isona ongelmana. Kyllä se jotenkin selvinnee.

Entä kaikki se tavaran mukana kuljettaminen, miten luulet siitä selviytyväsi? Tässäkin kohtaa työpaikka auttaa kummasti. Tarkoitukseni on kuljettaa mukanani minimaalinen määrä tavaraa ja säilyttää työpaikallani esimerkiksi vaatekaappiani. Tuskin tulee olemaan iso ongelma.

Entäs kun tulee hätä, siis se isompi hätä, metsässä? Espoolaiselle kermaperseelle metsässä paskalla käyminen on varmaankin suuri järkytys, mutta veikkaan, että se ei kuitenkaan minua tule tappamaan. Tai mistäs sitä tietää? Joku karhu sattuu paikalle kun minulla on housut kintussa? No, olen valmis ottamaan sen riskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti