torstai 26. toukokuuta 2011

Kuudes yö - Hiidenkiukaan puisto

Hiidenkiukaan puisto sijaitsee Lehtisaaren lounaisreunalla. Puisto on lähinnä kalliosta sekametsää. Kallioiden ja kivikoiden takia oli hieman hankaluuksia löytää teltalle tasaista aluetta. Lopulta se kuitenkin löytyi, mutta hieman erikoisesta paikasta.


Ja sama muutama metri lähempää:


Kalliohalkeamien välistä löytyi juuri teltan kokoinen kieleke, jossa oli sopivan tasainen ja pehmeä alusta. Teltan oviaukosta oli puoli metriä puolentoista metrin pudotukseen. Ainakin oli suojaisa paikka!

Koska trangian käyttäminen osoittautui edellisenä iltana niin helpoksi, tein sillä taas ruokaa. Kokeilin Reiterin pasta bologneseä. Ei ehkä ihan yhtä hyvää kuin se edellisen illan thaikana, mutta ei silti yhtään hassumpaa.

Vaikka yön lämpötila oli taas melko alhainen, yö ei kuitenkaan tuntunut kovin kylmältä. Enää ei ollut sitä kosteutta, joka tunkeutuu luihin ja ytimiin. Itseasiassa nukuin aivan loistavasti. Väitän, että nyt kun olen jo tottunut kohtuullisen hyvin teltassa nukkumiseen, tämän yön nukuin paremmin kuin keskimäärin kotona. Oikeastaan aamulla kun heräilin auringon paistaessa, fiilis oli todella korkealla. Tuli hetkellisesti sellainen olo, että tässähän voisi jo sääliä kaikkia niitä, jotka eivät pääse nukkumaan näin hienolla tavalla. Nyt alan ymmärtää teltassa nukkumisen viehätystä.


Näytä Teltassa suuremmalla kartalla

1 kommentti: