lauantai 28. toukokuuta 2011

Kahdeksas yö - Sannan puutarha

Oli pakko päästä pesemään pyykkiä, joten hyppäsin junaan ja parkkeerasin telttani siskoni pihaan puutarhaan. (Sannalla on lähtynyt tuo pihan puutarhan laittaminen vähän lapasesta: Puutarha on oikea termi.)



Sisko asuu perheineen Järvenpäässä pienessä omakotitalossa. Olisihan minulla ollut mahdollisuus nukkua sisätiloissakin, mutta jotenkin se tuntui projektini hengen vastaiselta. Olen jo tottunut niin hyvin ulkona nukkumiseen, että oikeastaan en edes halunnut sisälle. Miksi katkaista hyvää putkea?

Naapurina minulla oli kaksi karvapalloa: Kinuski ja Teuvo.



On mielenkiintoista seurata omaa tottumisen kehittymistä. Muistan miten ensimmäinen yö tuntui oudolta, kun alusta oli niin kova. Ajattelin, että eihän tässä pysty ihminen nukkumaan. Kiroilin itsekseni mihin olinkaan ryhtynyt. 

Muutaman yön jälkeen normaalia kovempaan nukkuma-alustaan ei ole kiinnittänyt enää mitään huomiota. Tottuminen tapahtuu puolessa viikossa. Nytkin jätin ilmatäytteisen patjani toimistolle ja nukuin pelkän vaahtomuovipatjan päällä. Ei mitään ongelmaa. Vaikka sen tietää, että alusta on kova, se ei vain yksinkertaisesti haittaa. Nukuin jälleen yöni todella hyvin. 

Vietän täällä Järvenpäässä koko viikonlopun. Tänään pestään pyykkiä - huomenna juhlitaan kummityttöni synttäreitä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti