tiistai 31. toukokuuta 2011

Aapo suosittelee

Palasin sivistyksen pariin ja kävin ruokakaupassa Tapiolan keskuksessa. Tuntui todella oudolta olla taas omassa kotiruokakaupassa pitkästä aikaa. Olo oli vähän samanlainen kuin pitkän lomareissun jälkeen kotimaisemiin palatessa.

Menin jäätelökioskille ostamaan pehmistä, mutta pahaksi onnekseni pehmiskone oli juuri silloin pesussa. Viehättävä myyjätär kuitenkin vakuutti minut siitä, että vähintään yhtä hyvää on vaahtokarkkijäätelö, joku hassu uutuusjätski, jossa on vaahtokarkin palasia joukossa. Olin heikko. En voinut sanoa sille hymylle ei.

Sain tyytyväisyystakuun. Jos en tykkää, niin saan huomenna pehmiksen ilmaiseksi. Jäätelö oli sinänsä ihan hyvää, mutta se ei ole nyt tuo otsikon suositeltava asia. Suosittelen tätä kyseistä Tapiolan Sokos hotellin vieressä olevaa jäätelökioskia. Niin ihana oli tämä myyjätär, että mikä tahansa siitä kioskista ostettu jäätelö maistuu varmasti hyvältä.

Huomenna menen valittamaan vaahtokarkkijäätelöstäni, että saan tekosyyn käydä siellä uudestaan.

1 kommentti:

  1. Jos olisi asiaa lähellekään Tapiolaa (Tällä hetkellä majailen Hyvinkäällä) kävisin tuolla jätskikioskilla ihan vaan tuon kuvauksen takia :D

    VastaaPoista