sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Toinen yö - Beach house

Vietettiin leffailta Mikan luona. Sen jälkeen polkaisin taas pyörän liikkeelle kohtii seuraavaa yöpaikkaa. Ilma oli kohtuullisen lämmin, eikä tuulta ollut juuri lainkaan. Päätin suunnistaa kohti Matinkylän rantaa.

Löysin sopivan suojaisen ja syrjäisen paikan aivan Matinkylän uimarannan vierestä. Teltan pystyttäminen meni jo vanhalla rutiinilla. Vaikka oli jo melko pimeää, en vaivautunut kaivamaan otsalamppua esiin. Ei tuon teltan pystyttäminen vaadi edes valoa.


Näytä Teltassa suuremmalla kartalla

Tyyni ja hiljainen ranta tarjosi juuri sen tunteen, mistä olin haaveillut suunnitellessani telttakauttani. Sellaista tunnetta on vaikea kuvailla. Siinä kun katsoo tyynelle merelle ja kuuntelee editse uivan sorsan juttelua, tuntuu, että juuri tällä hetkellä maailma on ihan ok paikka.

Edelleen minulla oli jonkin verran vaikeuksia nukahtamisen kanssa. Vähän se tilanne tuntuu edelleen oudolta. Yö oli taas aika kylmä - oli pakko kaivaa pipo ja hansikkaat esiin.

Aamuaurinko porotti sen verran tehokkaasti, että joskus aamupäivällä heräsin siihen, että oli todella kuuma. Yön alin lämpötila oli noin neljä astetta. Aamupäivällä auringossa oli noin kaksikymmentä astetta lämpimämpää. Ei ihme että meinasi tulla hiki.

Vähän pisti hymyilyttämään, kun kömmin ulos teltassa. Ensimmäinen asia mitä näin oli bikineissä aurinkoa ottava nainen. Melko hyvä valinta teltan sijoittamiselle.

Tämä oli hieno paikka.



5 kommenttia:

  1. Joko aamukahvit tulee ihan omalla pannulla vai suuntaatko ekana kahvilaan ku teltta on kasassa?

    VastaaPoista
  2. En ole vielä kokeillut kahvin keittämistä. Kaikki aikanaan.

    VastaaPoista
  3. Minulla ainakin on aamuisin sellainen ongelma, että on pakko päästä "mykälle" heti herättyäni. Miten tällaiset ongelmat ratkotaan näinkin vilkkaalla paikalla?

    VastaaPoista
  4. Mitä, ei edes kuvaa niistä bikineistä?

    VastaaPoista
  5. Alboman: En tiedä. Maukka saattais tosin tietää?

    VastaaPoista