keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kahdestoista yö - Otsolahti

Rakas päiväkirja,

Eilen oli kiva päivä. Päivä oli mukavan lämmin, eikä tuulikaan haitannut Länsiväylää polkiessani. Palasin taas kotimaisemiini Tapiolaan. Pystytin telttani Otsolahteen, josta löytyy iso niittyalue. Se oli kiva paikka.Tapani mukaan valmistin herkkuaterian Trangialla. Sekin oli kivaa. Ei ehkä uskoisi, mutta Trangialla voi tehdä myös pitsaa. Hyvää oli.


Mika kävi moikkaamassa teltalla. Oltiin Mikan kanssa ihan kreisejä ja juotiin pari sihijuomaa ilta-auringossa. Se vasta kivaa olikin.

Rakas päiväkirja, olen ihastunut jäätelökioskin myyjään. Kävin ostamassa jäätelöä sellaiselta ihanalta työtöltä, jolla oli hurjan siniset silmät. Yöllä tosin näin unta, että hänellä oli poikaystävä, mikä mursi sydämeni. Se ei ollut kivaa.

Aamukin oli kiva, mutta toisaalta myös vähän jänskä. Lämpimässä säässä oli kiva pyöräillä, mutta sitten Lauttasaaressa tapahtui jotain hurjaa. Näin pari sotilasta pyssyineen vartioimassa kallioon menevän luolan suuta. Se oli jänskää. Tuimia olivat poikien ilmeet.

Ihan kiva päivä.


Näytä Teltassa suuremmalla kartalla

2 kommenttia:

  1. Komean pitsan sait trangialla paistettua, onnittelen. Melko hyvin tumpelolta. Tsemppiä jäätelö-tytön kanssa.

    VastaaPoista
  2. Hmm. Teltassa asumisen kuukausihinta tulee aika kovaksi. Kun siis laskee noiden telttailuvermeiden hinnan. Hyvillä vehkeillä retkeily on kivaa. Huonoilla kamoilla se on elämäntapa.

    Hienon valinnan olet tehnyt, kun teltoittelet ympäri puistoja. Olen hieman kade, kun en voi itse tehdä samaa. Lasten kanssa se olisi hieman eri juttu ;)

    VastaaPoista