perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kahdeskymmeneskahdeksas yö - ihanat naiset rannalla

Minulle on tullut tämän projektin aikana monta kertaa sellainen olo, että olenpas minä etuoikeutettu. Joskus se olo tulee hyvistä säistä, joskus se tulee upeista maisemista. Eilen tämä olo tuli seurasta. Seurassani oli kaksi mitä kauneinta ja ihaninta naista.


Satu ja Krista ovat Lauttasaaressa asuvia kämppiksiä. Päätimme juhlistaa päättyvää telttailuprojektiani lettukesteillä! Satu teki mitä täydellisimmän lettutaikinan, jonka jälkeen suuntasimme rantakallioille kokeilemaan, miten lettujen paistaminen onnistuu Trangialla.


Alku oli melkoista tumpelointia, myönnetään. Trangian oma "pannu" ei soveltunut lettuhommiin ihan toivotulla tavalla, joten vaihdoimme suosiolla oikeaan pannuun. Ensimmäiset letut olivat lähinnä letunomaisia klönttejä. Makuhan oli ihan kunnossa, mutta esteettinen ulkomuoto... noh... katsokaa itse.


Harjoittelun jälkeen onnistuimme saamaan muutaman ihan letun näköisenkin yksilön. Onnistuin jopa heittämään letun onnistuneesti ympäri. Letut olivat hyviä ja seura erinomaista. Ei hullumpi tapa viettää torstai-iltaa.

Yö tuli siis taas vietettyä rantaresidenssissä. Osaankohan minä enää muualla kuin rannalla nukkuakaan? Saankohan minä enää nukuttua ilman lokkeja ja aaltoja?Näytä Teltassa suuremmalla kartalla

2 kommenttia: